Lilith Coffee Rotterdam

Hotspot: Lilith Coffee, Rotterdam

Als je op zoek bent naar een plek waar je de hele dag door kunt ontbijten, dan ben je bij Lilith aan het juiste adres! Lilith zit aan de Mauritsstraat, een zijstraatje van de Oude Binnenweg. Bij binnenkomst moesten we even wachten op een plekje. Wij waren namelijk niet de enigen die wilden ontbijten/brunchen op een koude zaterdagmiddag in Rotterdam.

Na 15 minuten hadden we eindelijk een tafel weten te bemachtigen. Het menu van Lilith is klein, maar wel gevarieerd. Ze serveren er all day breakfast, van Amerikaanse dikke, luchtige pancakes met maple syrup tot aan eggs benedict met zalm of bacon. Ze hebben ook vegetarische en vegan opties, zoals de acai bowl of (kokos)yoghurt met zelfgemaakte granola. Voor ieder wat wils dus!
 
lilith-pancakes
 
Ik nam de pancakes met blauwe bessen en mijn food buddy ging voor de pancakes met zalm. De pancakes waren lekker luchtig en niet zwaar op de maag. Naast de pancakes, hadden we ook nog geroosterd speltbrood met avocado genomen om te delen.
 
lilith-avocado-toast
 
Het eten was super lekker! Het beste is dat je het kan eten op elk moment van de dag! Lilith is zeker een bezoekje waard wanneer je ‘s ochtends of ‘s middags een lekker ontbijtje wilt met een kopje koffie of een ginger tea! Ik kom hier zeker nog een keer terug om hun andere ontbijtjes te proeven.

Lilith Coffee

Mauritsstraat 217
3012 CH Rotterdam
010 – 203 88 38
Lilith Coffee

Openingstijden:
di t/m vrij: 08:00-17:00
za t/m ma: 08:30 – 17:00

2 comments on “Hotspot: Lilith Coffee, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.