lion rock hong kong

Hong Kong Photo Update

Drie weken zijn voorbij gevlogen en morgen vlieg ik alweer terug naar Nederland. Het lijkt als de dag van gisteren dat ik het vliegtuig instapte om naar Hong Kong te vliegen haha. Ik heb super genoten van mijn vakantie. Ik ben helemaal recharged, dus ik kan er weer een paar weken tegenaan (tot aan de volgende citytrip!). Hier is een recap van wat ik allemaal heb gedaan in Hong Kong.

Familie etentjes

Family gatherings staat in het teken van eten, en dan bedoel ik, heel veel eten. Dit was in het restaurant Greater China Club in Lai Chi Kok. Hier gingen we de eerste avond naartoe toen ik aankwam in Hong Kong.

En nog meer eten…

Hotspots zoeken in Hong Kong

Hotspots in Hong Kong zoeken stond op mijn to-do lijstje. Op Instagram had ik al een aantal tips gevonden waar ik naartoe moest gaan. Deze superleuke buns had ik gegeten bij Yum Cha in Tsim Sha Tsui. Ook ben ik naar Oddies gegaan voor de egg waffles met ijs! Echt een aanrader! Een aparte post met mijn food tips in Hong Kong volgt!

oddies hong kong

Hiken in Hong Kong

Hiken is één van mijn favoriete bezigheden tijdens de vakantie. Ik zeg al jaren dat ik de Lion Rock wil beklimmen, maar het is er nooit van gekomen. Dit jaar was het eindelijk zover :D. We hadden een short cut gepakt naar Lion Rock, waardoor we slechts 1,5 uur nodig hadden om bij de Lion’s Head te komen. Gelukkig was het die dag mooi weer, waardoor het niet mistig was aan de top.

lion rock hong kong

Ook ben ik naar de Global Geopark in Hong Kong geweest. Deze is sinds november 2009 geopend. Het Geopark bevindt zich in het Sai Kung Waterfront Park. Tijdens het wandelen in het park heb je een supermooi uitzicht over zee en de omliggende eilandjes.

hong kong geopark

hong kong geopark

Tsing Ma brug

tsing ma bridge

De Tsing Ma brug is één van de hoogste hangbruggen ter wereld. Het verbindt Lantau eiland met Tsing Yi. Op het Ma Wan Tung Wan strand heb je een mooi uitzicht over de brug. In Ma Wan heb je ook het Noah’s ark theme park. We zijn er naartoe gegaan, maar ik vond het niet zo bijzonder.

Zonsondergang spotten in Kowloon City

sunset kowloon city

De plaats waar ik verblijf in Hong Kong ligt dichtbij Kowloon City, dé plek voor iedere foodie! Je kunt er van alles eten, van traditioneel Kantonees tot aan Islamitisch eten. Veel van mijn aan te raden foodspots bevinden zich dan ook in Kowloon City. Na een etentje in Kowloon City, kwam ik deze mooie zonsondergang tegen.

4 comments on “Hong Kong Photo Update

  1. Pingback: Mijn reizen in 2017 - Elisa Tjan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.