sydney harbour bridge

Sydney Photo Update

Momenteel zit ik in Sydney en morgen is alweer mijn laatste dagje hier en vlieg ik terug naar Hong Kong. Sydney is een levendige stad waar op elke hoek van de straat wel iets te beleven valt. Van tevoren was er regen en onweer voorspeld gedurende de tijd dat ik in Sydney zou zijn, maar gelukkig viel het wel mee! Om jullie even op de hoogte te houden van wat ik allemaal heb gedaan in Sydney, zijn hier wat foto’s ;).

mrs macquaries point

darling harbour

sydney harbour bridge

le monde cafe surry hills

le monde cafe

bondi beach

bondi icebergs

bondi to coogee walk

bondi to coogee walk

sushi donut

lincoln's rock

lincoln's rock

three sisters blue mountain

katoomba falls

three sisters blue mountain

mrs macquaries point

0 comments on “Sydney Photo Update

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.