by jarmusch

Hotspots: By Jarmusch, Rotterdam

Sinds augustus dit jaar is Rotterdam een nieuw ontbijtplek rijker, namelijk By Jarmusch. Gelegen in het Industriegebouw aan de Goudsesingel, kun je hier de hele dag door uitgebreid ontbijten op z’n Amerikaans. Hier moet je zijn voor fluffy pancakes, eggs-any-way-you-like, hasbrowns en koffie met gratis refills.

Wat maakt By Jarmusch anders dan andere ontbijtspots? By Jarmusch is een typisch moderne Amerikaanse diner. Bij binnenkomst, zie je een lange ronde bar met paarskleurige barstoelen, stoffen banken en witte formica tafels. Ik ben niet de enige die hier graag wilt ontbijten/brunchen op een zaterdagochtend. Tegen de tijd dat het 11 uur is, zit het al bomvol met andere ontbijtliefhebbers. Gelukkig was er nog een tafeltje vrij, dus ik hoefde niet te wachten.

De kaart van By Jarmusch is geïnspireerd door Amerikaanse diners. Niet zo gek ook dat het vol staat met typisch Amerikaanse ontbijtgerechten zoals scrambled eggs, pancakes en wafels. Maar ook voor een açai bowl,  een klassieke sandwich zoals philly cheese steak of sloppy joe ben je hier aan het juiste adres. Mijn foodie-in-crime nam de classic egg breakfast met bacon, toast en hashbrowns. Na lang twijfelen ging ik toch voor de pancakes met bacon, maple syrup en boter. Ik heb al aardig wat pancakes gegeten in mijn leven maar deze hoort wel bij mijn favorieten. Het is lekker zoet, hartig en fluffy!

by jarmusch rotterdam

by jarmusch rotterdam

Ik ben fan van deze plek! Het eten is lekker, er heerst een goede sfeer en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Niet te vergeten, de verse filterkoffie is van Man Met Bril en kun je onbeperkt laten bijvullen. How great is that? By Jarmusch is iedere dag geopend van 8:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur ‘s middags.

by jarmusch rotterdam

By Jarmusch

Goudsesingel 64 (Het Industriegebouw)
3011 KD
Rotterdam
Website: www.byjarmusch.nl

Openingstijden
ma – zo: 8:00-16:00

Bron featured image: http://www.residence.nl

0 comments on “Hotspots: By Jarmusch, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.