amada coffee rotterdam

Amada Coffee, Rotterdam

Er komen steeds meer leuke nieuwe hotspots bij aan de Hoogstraat in Rotterdam. Eerder schreef ik al over Foo Concepts en ook Round&Round en Urban Bakery zijn geen onbekenden in Rotterdam. Sinds vorig jaar december kunnen wij een nieuwe hotspot toevoegen aan dit rijtje, namelijk Amada Coffee, een koffiezaak waar ze de selfieccino serveren.

AMADA COFFEE

Wat is een selfieccino nou precies? Selfieccino is een cappuccino met je eigen gezicht erop. Say what! De selfieccino wordt gemaakt door een foto op het schuim te printen met eetbare inkt. De inkt die ze gebruiken lijkt een beetje op de inkt die op fototaarten wordt gedrukt. Amada Coffee is de eerste koffiebar in Nederland waar ze de selfieccino serveren. Ik was erg enthousiast toen ik hierover hoorde, want ik had het nog niet eerder gezien. Hoog tijd dus om een bezoekje te brengen aan Amada Coffee!

amada coffee rotterdam

amada coffee rotterdam
 
De inrichting van de koffiebar is licht, modern en industrieel. I like it! Je kunt plaatsnemen aan de lange grote tafel in het midden, op de bank of op de houten schommels. Eenmaal plaatsgenomen bestelde ik een selfieccino (of course) en een hummus sandwich. Voor de selfieccino maken ze eerst een foto van je. Daarna bereiden ze de cappuccino en vervolgens drukt de 3D-printer de foto af. Lang hoefde ik niet te wachten op mijn selfieccino. Ik moet zeggen dat de selfieccino goed gelukt was. Wel grappig om je eigen gezicht terug te zien op de koffie haha. De selfieccino zag er niet alleen leuk uit, maar smaakte ook erg goed. Voor een normale cappuccino betaal je € 3,50 en voor een selfieccino € 4,50. Redelijke prijzen dus. Je kunt bij Amada Coffee niet alleen terecht voor de selfieccino. De koffiebar serveert ook diverse ontbijt, sandwiches, salades en taartjes.
 
amada coffee rotterdam

amada coffee rotterdam
 

Amada Coffee

Hoogstraat 36
3011 PR
Rotterdam
Facebook: Amada Coffee

Openingstijden
ma: gesloten
di – za: 9:00-17:00
zo: 10:00-17:00

0 comments on “Amada Coffee, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.