nine bar rotterdam

Nine Bar, Rotterdam

Sinds een week heb ik een nieuwe camera lens, namelijk de 35mm f1.8 voor mijn Sony camera. Ik zocht een lens waarmee ik beter wazige achtergrond in foto’s kan creëren, met name voor het fotograferen van eten ;). Voor het testen, nam ik mijn camera mee naar Nine Bar, een koffietent in Rotterdam.

NINE BAR

Nine Bar is een gezellige espressobar voor iedereen die van een goede kop koffie, zelfgemaakte broodjes en cakes houdt. De koffietent is gevestigd aan de Botersloot in Rotterdam. De naam Nine Bar verwijst naar de 9 bar druk die nodig is voor het zetten van een goede espresso. De koffie wordt gezet met de bonen van Giraffe coffee, een bekende voor iedereen die uit Rotterdam komt én van koffie houdt. Giraffe Coffee is namelijk een Rotterdamse koffiebranderij waar ze hun eigen bonen selecteren en importeren en vervolgens branden in Rotterdam. Bij Nine Bar wordt de koffie dus bereid met de hoogste kwaliteit koffiebonen.

De flat white stelde niet teleur. Verder hadden wij ook een tosti met ham kaas en een zuurdesem toast met avocado en een zachtgekookt eitje. Can’t go wrong with that! Nine Bar is zeker een aanrader als je even de drukte wilt ontsnappen en genieten van een goede kop koffie en lekker én gezond eten. Er hangt een rustige en relaxte sfeer en ook het personeel is erg vriendelijk!

 

Nine Bar
Botersloot 44 A
3011 HH Rotterdam
Wwww.nine-bar.com/

Openingstijden
di-za: 09:00-17:30
zo-ma: 10:00-17:30

nine bar rotterdam

 

nine bar rotterdam

 

Zoals je ziet, moet ik nog veel oefenen met mijn nieuwe lens. Will practice more ;).

0 comments on “Nine Bar, Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.